Os-byn o.s.v.

Idag har vi först varit vid himelska templet, som man typ ber/bad om skörd och väder i, och sedan i sommarpalatset, där kejsaren bodde på sommaren mellan maj och september förr, och efter det i os-byn och såg fågelboet. Det var rätt nice. Inte lika fit väder och så idag, lite för kallt och blåsigt. Men på detta hotell har de världens segaste nätverk, så det tar ca...7år? att ladda upp bilder, så jag pallar inte göra det. Det kanske kommer upp bilder från Beijing senare när vi kommit till ett annat hotell, om de har snabbare nätverk. XD 
Nu ska jag i alla fall sova och så. 
Puss<3

Tredje gången på muren<33 (inlägg jag skrev igår, som jag inte pallade lägga upp)

Heii ;D 
Här så funkar inte facebook, så ni som är snälla. sprid min blogg, och kommentera vad som händer ;)
Men i alla fall så är klockan ca, 20:30 och idag har vi varit på kinesiska muren (Y) Vi åkte någon linbana upp. och något rutchbana(stavning?) ner. Det var typ asbran och så på vissa ställen, så det var ju lite jobbigt ;)
Sedan åt vi på någon resturang... Och så var vi på innomhusmarknad och sedan åt på McDonalds (Y) Det var gott ;) Det är såhär lite mysko mat här i Kina. XD Men imorgon så ska vi göra en massa saker också..
Pallar inte blogga mera, ska vara lite social här bland alla folk (Johannes, Hanna, David, Erik och Daniel). 
Puss<3

Sova nu ;D<3

Hej alla fina människor.
Nu har vi varit och ätit peking-anka, och sedan på någon matmarknad. Det var en massa konstig mat, som till exempel, stekta/wookade skalbaggar, gräsjhoppor, ormar, och en massa annat mysko saker. Jag kunde tyvärr inte ta kort, för kameran la av. Men jag tror det kommer ett inlägg med bilder på middagen, och sedan också lunchen. Vu åt lunch hos en familj. Vi satt inne i detas hus och åt, medans de hade lagat maten. De var inte med när vi åt. 
Nu ska jag i alla fall  gå och lägga mig, har inte sovit på ca 31h, om jag räknat rätt. 
Puss<3

I Beijing<3

Nu är klockan 07:44 i Sverige, men jag sitter här i Beijing/Peking och klockan är här 13:44 ;P Jag har typ inte sovit sedan jag gick upp igår i Sverige. Idag har vi hittills åkt cykelvagnar i hutonger(typ småvägar med områden). Ladar upp några bilder på cykelfärden och också några bilder på hotellet här i Beijing ;) Det är sådant här gammalt hotell. XD Vi kom nyss hit.
Hela gårdagen så flög vi. Först från Landvetter till Arlanda, och sedan från Arlanda till Beijing. Jag sov ingen ting, och borde vara dödstrött, men det är jag faktiskt inte ;) 
Senare idag ska vi käka Peking-anka, och gå på någon kvällsmarknad ;D
Puss<3

Hemma;D


'Landvetter


På flyget till ArlandaArlanda<3


Cykelturen ;PHotellet

Hehe, det laggade, pallar inte lägga ut flera bilder.<33


Mot Kina!!!♥


Ingen skola och statistiken ser ju fan bra ut ;)

Nope, ingen skola  ídag. Har mest sprungit runt och fixat det sista nu på morgonen. Flyget till arlanda går runt 14(?) Men vi ska vara på landvetter vid 12(?). Hehe, jag är inte riktigt säker på tiderna ;P

Ah, just det, på tal om statistiken så ser den bra ut, klockan är runt 10:20 och jag har nästan lika många unika som jag brukar ha runt 15-tiden ;D
Bloggar kanske inte mera nu här hemma. Vi får se...
Puss♥

Solat (Y)

Hej, kom hem från skolan för en stund sedan. Gött med sista lektionen på tre veckor!!!! Nu har jag solat och så lite ;) Ska packa handbagage nu. Sedan ska jag fixa lite läxor, så jag slipper göra allt i Kina ;D Nu har jag i alla fall sagt hejdå till alla chill folks, och jag kommer att sakna dem.
Men snart säger vi hejdå till Sverige och Hej till China ;D Men tre veckor går så snabbt. Minns för sex månader sedan som känns som igår.
Ahh... Nu ska jag fixa lite saker innan de ropar på mig ;)
Puss♥

Packat ;D

Nu har jag packat! ;D Är helt redo för att åka nu...nästan. ;P 
En dag kvar och sedan på onsdag flyger vi ;)
Puss<3

Ny dator till Kina

Idag är det endast 4 dagar kvar tills resan.
Köpte ny laptop till resan idag, och imorgon ska jag packa.


En mörkblå acer 13.3"
Och en ROSA laptopväska ;D Den matchar min resväska, och datorn matchar syrrans (Y)
Puss<3

Dukoral

Har precis druckit sådan här "dukoral - det drickbara resevaccinet"... Jag kan ju inte såga att det var så där asgött, men det gick ju ner ;)
Men just nu, vid denna tiden om en vecka sitter jag på planet till Kina!!!!! Omg!!!!!!
Seriöst, jag längtar sjuukt! Fast nu när jag tänker efter så är det lite läskigt. Shiet, vad tiden har gått fort, jag är så rädd att tre veckor ska gå för snabbt och bara försvinna... ;S
Men i alla fall.... Nu ska jag snart gå och lägga mig! ;)
Puss♥

1 mars 2012

Idag är det den 1 mars 2012, endast 28 dagar kvar tills jag sticker till Kina, och jag träffar min älskade syster Hanna♥. Längtar så det är inte sant. Har ju fått ledigt från skolan och allt nu. Det ända som är kvar nu är att packa och dricka resevaccin. Tiden går ju fort?!! Shit...
v.10 - Studiedagar måndag och tisdag.
v.11 - Prao på kinaresturangen.
v.12 - Skola en vecka.
v.13 - Skola måndag och tisdag, onsdag flyga, torsdag KINA!!!♥
Lalalalala, detta känns ju bra.
Ni alla får följa min resa här på bloggen. Det är ju gratis wi-fi på de flesta hotell, men jag vet inte om jag kommer kunna ladda över bilder. Aja, alla löser sig ;)
Nu ska jag duscha och så.
Puss ♥

RSS 2.0